Flores de mazapán

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept

Títol: Flores de mazapán
Direcció: Adam Kalderon
Intèrprets: Afrat Aviv, Sharon Friedman, Danny Geva, Tal Kallai, Nuli Omer, Gali Reshef
Producció: Ori Hold, Udi Yerushalmy
Distribució: Adam Kalderon
Gènere: Comèdia
Durada: 74’
País: Israel
Any: 2014

Festivals: Australià (cinema d’Israel, diferents ciutats), Barcelona (FIRE!!, LGBT), Chicago, Hong Kong (cinema d’art i assaig), Jerusalem, Leeds, Tel Aviv (LGBT), Tessalònica

Flores de mazapán explica la història de Hadas, una dona de 48 anys que viu en un quibuts israelià al sud del país. Després de la mort del seu marit en un accident de moto, perduda i vulnerable, Hadas es muda a la gran ciutat. Allà troba l’ajuda i el suport inesperat de la seva companya de pis, Petel, un transsexual únic amb un passat misteriós. Entre elles es crea una amistat que es posarà a prova abans del que havien imaginat.

El joveníssim Adam Kalderon –director, guionista, músic, dissenyador de roba i videoartist– aconsegueix amb aquesta cinta la seva primera i inclassificable obra, a mig camí entre Pedro Almodóvar i Xavier Dolan, convertir-se en un dels talents més frescos i divertits de la nova escena cinematogràfica israeliana. Una pel·lícula original, amb una escenografia genial, un vestuari impossible i un guió per oblidar les penes.