Antoine Leonetti

Antoine Leonetti

Director

Gestor cultural, Doctor en Dret i professor de gestió d’esdeveniments a la Universitat Oberta de Catalunya. Coordinador de diversos projectes culturals i educatius, com El Meu Primer Festival, el cicle “Petits cinèfils” de la Fundació La Caixa, o el festival de cinema a l’aire lliure Sala Montjuïc. Autor d’estudis sobre dret a l’educació artística i col·laborador de la revista suïssa d’art “Art Passions”.

mostra@lambdaweb.org
Joako Ezpeleta

Joako Ezpeleta

Coordinador

Co-fundador del Festival Internacional de Benicàssim, periodista i gestor cultural, director del programa de ràdio i televisió “Viaje a los Sueños Polares” durant anys i editor de la revista “Spiral”. Actualment coordina i produeix exposicions i projectes culturals.

joakoezpeleta@gmail.com
Jorge Vañó

Jorge Vañó

Programador

Llicenciat en comunicació audiovisual. Projecte de cineasta. Actualment treballant com a programador i gestió de continguts en diferents festivals de cinema.

jorgevano@gmail.com
Vero de DOSVISUAL

Verónica Carracedo

Disenny i web

Comunicadora audiovisual i música. Dirigeix DOSVISUAL, agència de comunicació multilingüe amb seu a BCN ▪ Desenvolupament web WordPress ▫ Disseny gràfic ▫ Màrqueting digital i creació de continguts per a projectes ètics.

si@dosvisual.com
dosvisual.com
Alba Laguna

Alba Laguna

Community Manager

Periodista especialitzada en cinema. Responsable de premsa del Festival de Sitges des del 2014 i també d’altres festivals com la mostra de cinema a la fresca Sala Montjuïc de Barcelona. Col·laboradora habitual als programes La Finestra Indiscreta de Catalunya Ràdio i Tot es Mou de TV3 com a tertuliana de cinema.

laguna.alba@gmail.com
Jonás Torres, de PLAY ON

Jonás Torres

Premsa i comunicació

Llicenciat en comunicació audiovisual i màster en Màrqueting i comunicació digital, fundador de l’agència Play On, on desenvolupem estratègies en comunicació, branding, content curator i PR.

jonas@playonagency.com
playonagency.com
José Humberto Gil Rincón

José Gil Rincón

Coordinador de FIRE!! Pro

Comunicador Social i Màster en Film Business de l’ESCAC, especialitzat en producció audiovisual, gestió cultural i programació, amb experiència en empreses i institucions culturals i festivals de cinema a Veneçuela, Xile i Espanya.

joshugil@gmail.com
Àuria Gómez

Auria Gómez

Elements audiovisuals

Graduada en comunicació audiovisual, amb un màster en gènere i comunicació. Ha treballat al Casal Lambda i, dissabte rere dissabte tracta de deixar el món una mica millor de com l’ha trobat, educant de manera voluntària a nens, nenes i joves.

auriagc@gmail.com
Lluís Ruscalleda

Lluís Ruscalleda

Subtítols curtmetratges

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF. MA: Film Culture and Industry per la Westminster University. Traductor audiovisual principiant, després d’un nombre indeterminat d’anys treballant en distribució, màrqueting i programació de cinema.

lluisrusky@gmail.com

Agraïments

Gemma Brulles, Mar Canet, Daniel Compte, Rodrigo Escamilla, Berta Fernández, Jaume Fiol, Àuria Gómez Cruz, Francesc Gonzalo, Menene Gras, Joan Manel Jubany, Xavier Lezcano, Josep María Machado, Ester Marquina, Carlos Mayor, Willy Melguizo, Adriana Ribas, Jaume Ripoll, Cristina Rius, Marta Rodríguez Lladó, Víctor Sastre, Antti Savinen…

L’equip de voluntariat del Casal Lambda

AMPGIL

A tots els que hem pogut oblidar…

A tots els espectadors que ens acompanyen cada any