Antoine Leonetti

Director

Gestor cultural, Doctor en Dret i professor de gestió d’esdeveniments a la Universitat Oberta de Catalunya. Coordinador de diversos projectes culturals i educatius, com El Meu Primer Festival, el cicle “Petits cinèfils” de la Fundació La Caixa, o el festival de cinema a l’aire lliure Sala Montjuïc. Autor d’estudis sobre dret a l’educació artística i col·laborador de la revista suïssa d’art “Art Passions”.

Joako Ezpeleta

Coordinador

Co-fundador del Festival Internacional de Benicàssim, periodista i gestor cultural, director del programa de ràdio i televisió “Viaje a los Sueños Polares” durant anys i editor de la revista “Spiral”. Actualment coordina i produeix exposicions i projectes culturals.

Jorge Vañó

Programador

Llicenciat en comunicació audiovisual. Projecte de cineasta. Actualment treballant com a programador i gestió de continguts en diferents festivals de cinema.

jorgevano@gmail.com

Marta García Moreno

Community Manager

Llicenciada en comunicació i especialitzada en producció i gestió cultural. Ha treballat a l’Àfrica i Amèrica Llatina per a organismes i institucions internacionals, com la Xarxa de Centres Culturals AECID i la FIIAPP. Actualment col·labora en diversos projectes culturals, com Sala Montjuïc, la mostra d’art feminista Femart de Ca la dona i co-dirigeix el programa “Whisky Bar” a Ràdio Fabra.

magamo.comunicacion@gmail.com

Dosvisual

Imatge + Desenvolupament web

Agència online de comunicació visual, disseny gràfic & web, màrqueting digital, ecommerce i vídeo.

dosvisual.com

Jonás Torres

Comunicació y producció

Llicenciat en comunicació audiovisual i màster en Màrqueting i comunicació digital, fundador de l’agència Play On, on desenvolupem estratègies en comunicació, branding, content curator i PR.

playonbarcelona.com

José Gil Rincón

Coordinador de FIRE!! Pro

Comunicador Social i Màster en Film Business de l’ESCAC, especialitzat en producció audiovisual, gestió cultural i programació, amb experiència en empreses i institucions culturals i festivals de cinema a Veneçuela, Xile i Espanya.

joshugil@gmail.com

Auria Gómez

Elements audiovisuals

Graduada en comunicació audiovisual, amb un màster en gènere i comunicació. Ha treballat al Casal Lambda i, dissabte rere dissabte tracta de deixar el món una mica millor de com l’ha trobat, educant de manera voluntària a nens, nenes i joves.

auriagc@gmail.com

Gregorio Soria

Imatge gràfica

Dissenyador gràfic i creador audiovisual, ha treballat majoritàriament en l’àmbit cultural, en especial per al mercat discogràfic, per al qual ha realitzat desenes de portades de disc. Entre els seus clients nacionals destaquen La Casa Azul, Elefant Records, Naïve, Rock de Lux, CD.Drome, 40 Principals, Stop Sida, etc., i ha treballat per a companyies al Japó, Noruega, França, Corea, Alemanya i el Regne Unit. Paral·lelament ha creat Annika, el seu propi segell discogràfic.

gregoriosoria@gmail.com

Lluís Ruscalleda

Subtítols curtmetratges

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UPF. MA: Film Culture and Industry per la Westminster University. Traductor audiovisual principiant, després d’un nombre indeterminat d’anys treballant en distribució, màrqueting i programació de cinema.

Agraíments

Joaquin Ausejo Asiáin, Alan Cabañas, Mar Canet, Daniel Compte, Rodrigo Escamilla, Berta Fernández, Jaume Fiol, Nori Furlán, María Giralt, Francesc Gonzalo, Menene Gras, Joan Manel Jubany, Xavier Lezcano, Josep María Machado, Ester Marquina, Carlos Mayor, Willy Melguizo, Adriana Ribas, Jaume Ripoll, Cristina Rius, Marta Rodríguez Lladó, Víctor Sastre, Antti Savinen…

L’equip de voluntariat del Casal Lambda

AMPGIL

A tots els que hem pogut oblidar…

A tots els espectadors que ens acompanyen cada any