Antoine Leonetti

Antoine Leonetti

Director

Gestor cultural, Doctor en Dret i professor de gestió d’esdeveniments a la Universitat Oberta de Catalunya. Coordinador de diversos projectes culturals i educatius, com El Meu Primer Festival, el cicle “Petits cinèfils” de la Fundació La Caixa, o el festival de cinema a l’aire lliure Sala Montjuïc. Autor d’estudis sobre dret a l’educació artística i col·laborador de la revista suïssa d’art “Art Passions”.

Joako Ezpeleta

Joako Ezpeleta

Coordinador

Co-fundador del Festival Internacional de Benicàssim, periodista i gestor cultural, director del programa de ràdio i televisió “Viaje a los Sueños Polares” durant anys i editor de la revista “Spiral”. Actualment coordina i produeix exposicions i projectes culturals.

Jorge Vañó

Jorge Vañó

Programador

Llicenciat en comunicació audiovisual. Projecte de cineasta. Actualment treballant com a programador i gestió de continguts en diferents festivals de cinema.

Vero de DOSVISUAL

Verónica Carracedo

Disenny i web

Comunicadora audiovisual i música. Dirigeix DOSVISUAL, agència de comunicació multilingüe amb seu a BCN ▪ Desenvolupament web WordPress ▫ Disseny gràfic ▫ Màrqueting digital i creació de continguts per a projectes ètics.

Jonás Torres, de PLAY ON

Jonás Torres

Premsa i comunicació

Llicenciat en comunicació audiovisual i màster en Màrqueting i comunicació digital, fundador de l’agència Play On, on desenvolupem estratègies en comunicació, branding, content curator i PR.

José Humberto Gil Rincón

José Gil Rincón

Coordinador de FIRE!! Pro

Comunicador Social i Màster en Film Business de l’ESCAC, especialitzat en producció audiovisual, gestió cultural i programació, amb experiència en empreses i institucions culturals i festivals de cinema a Veneçuela, Xile i Espanya.

Mar Canet

Mar Canet

Programadora de pel·lícules de temàtica lèsbica

Directora i fundadora de La Casa del Cine, escola de teoria i direcció cinematogràfica. Co-fundadora del Americana Film Fest, Coordinadora del Most, Festival de Cinema del Vi de Vilafranca del Penedès, Coordinadora de les sessions escolars del D’A, Festival de Cine de Barcelona. CEO de la productora The New Flesh (Nominada als GOYA 2023 pel curt documental Dancing with Rosa).

Alba Laguna

Alba Laguna

Community Manager

Periodista especialitzada en cinema. Responsable de premsa del Festival de Sitges des del 2014 i també d’altres festivals com la mostra de cinema a la fresca Sala Montjuïc de Barcelona. Col·laboradora habitual als programes La Finestra Indiscreta de Catalunya Ràdio i Tot es Mou de TV3 com a tertuliana de cinema.

Àuria Gómez

Auria Gómez

Elements audiovisuals

Graduada en comunicació audiovisual, amb un màster en gènere i comunicació. Ha treballat al Casal Lambda i, dissabte rere dissabte tracta de deixar el món una mica millor de com l’ha trobat, educant de manera voluntària a nens, nenes i joves.

Agraïments

Gemma Brulles, Rodrigo Escamilla, Berta Fernández, Jaume Fiol, Laura Esteva, Menene Gras, Xavier Lezcano, Josep María Machado, Ester Marquina, Carlos Mayor, Willy Melguizo, Adriana Ribas, Jaume Ripoll, Cristina Rius, Guim Bonaventura, Astrid Schneider, Víctor Sastre, Antti Savinen…

L’equip de voluntariat del Casal Lambda

AMPGIL

A tots els que hem pogut oblidar…

A tots els espectadors que ens acompanyen cada any