Spork

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Títol: Spork
Direcció: J.B. Ghuman Jr.
Intèrprets: Savannah Stehlin, Sydney Park, Rachel G. Fox
Producció: Last Bastion Entertainment
Distribució: 1111 Entertainment
Gènere: Comèdia
Durada: 86’
País: EUA
Any: 2010

Festivals: Amsterdam (Cinekid, cinema per a joves), Barcelona (FIRE!!, LGBT), Belo Horizonte (Imagem dos povos, cinema de la diversitat), Bolonya (Gender Bender, LGBT), Breslau (Polònia, cinema americà), Brisbane (LGBT), Copenhaguen (LGBT), Estocolm (cinema per a joves), Hamburg (Michel, cinema per a joves), Hèlsinki (Vinokino, LGBT), Londres (BFI), Los Ángeles (OutFest, LGBT), Malmö (Buff, cinema per a joves), Miami (LGBT), Melbourne (LGNT), Nova York (Tribeca), San Francisco (Frameline, LGBT), Sidney (Mardi Gras, LGBT)

Spork és una de les pel·lícules més divertida que han passat per la Mostra FIRE!! Poc convencional i malparlada, aquesta comèdia independent amb molta música explica la història d’una adolescent freaky i marginal, estudiant maldestra de secundària, perduda entre la seva identitat de gènere (és intersexual) i l’estupidesa general que l’envolta a l’escola, on pateix un constant assetjament que aconsegueix superar amb entusiasme musical i esportiu.

Aquest comèdia colorista i tendra, esbojarrada però profunda, té una banda sonora de luxe i una estètica visual que la fan imprescindible. De la mateixa manera que la seva protagonista, la pel·lícula és divertida, commovedora, plena de talent i de tendresa. Un deliciós xiclet pop.