El FIRE!! LAB1 anuncia premis

Publicat el: 16 febrer, 2022

Gràcies a una aliança amb The Filmarket Hub, DAMA i La Casa del Cine, es lliuren nous estímuls per a alguns dels projectes participants de la primera edició del FIRE!! LAB, que es va realitzar a Barcelona el mes de juny passat i va comptar amb tutors com Valérie Delpierre, Mónica Rovia i Adrián Silvestre.

Durant els mesos subsegüents els equips han continuat avançant en els seus guions i dossiers, buscant oportunitats de finançament i aliances per a la producció de les pel·lícules. Alguns dels projectes ja han rebut finançaments de l’ICAA, de l’ICEC i altres fons de comunitats autònomes, a més de participació en altres laboratoris i instàncies d’indústria. Amb l’ànim de seguir-los recolzant, el FIRE!! LAB ha tancat aliances amb empreses i institucions, que han decidit lliurar els reconeixements següents:

Beroa, de Mario Díaz Delgado, ha estat seleccionat per rebre el Premi DAMA, que inclou 3 sessions de script doctor per part del reconegut escriptor Michel Gaztambide, guanyador del Premi del Círculo de Escritores Cinematográficos al Millor Guió amb la seva pel·lícula Vacas i el Premi Goya a l’apartat de Millor Guió, per les pel·lícules No habrá paz para lo caídos, entre molts altres reconeixements.

El llargmetratge de ficció en desenvolupament Un altre home, de David Moragas, ha estat seleccionat per rebre el Premi The Filmarket Hub, que inclou un script score i permet que els guions de més de 8 punts rebin una invitació gratuïta i il·limitada per al mercat, a més del segell de guió excel·lent.

I el llargmetratge Las demás, dirigida per Cintia Balbé, rebrà el suport de La Casa Del Cine, que permetrà l’ús del seu equipament tècnic de càmera, il·luminació i so, per a l’enregistrament d’un teaser del projecte, que li permeti tenir una peça audiovisual on quedi clarament expressada la proposta artística de la directora.