Inauguració DIJ 10/06 : 19h

Exposició sobre els 25 anys de l'FIRE !! a l'Institut Francès

Exposició sobre els 25 anys del FIRE!!

…més exposicions, directors i actors convidats… I, per descomptat, innombrables pel·lícules emblemàtiques des de The Celluloid Closet fins The Death and Life of Marsha P. Johnson, passant per Happy Together, Chavela, The Times of Harvey Milk, Yossi & Jagger, o Appropriate Behavior. 25 anys de programació i testimonis, presentats en diversos àmbits (Memòries, Relacions, Identitats, Invisibles, Cultures, Fòbies), que dibuixen en definitiva la història de tota una generació.

INSTITUT FRANCÈS   Del 10 al 30 de juny  El 10.06 a les 19h, i després de 10h a 14h i de 15h a 20h  Entrada gratuïta

INSTITUT FRANCÈS

Del 10 al 30 de juny

El 10.06 a les 19h i després de 10h a 14h i de 15h a 20h

Entrada gratuïta

Inauguració DIV 4/06 : 18hs

Les corps incorruptibles

Les corps incorruptibles [Els cossos incorruptibles] – Exposició de fotografies d’Émilie Hallard

Émilie Hallard ha rebutjat la norma, estimat i desitjat cossos de totes les edats, talles, gèneres i colors, va ser per a ella de-construir els estàndards de bellesa, començar una recerca d’honestedat, empoderament, acceptació i confiança en si mateix, al mateix temps que anava recaptant les paraules dels seus companyes i mirant-los amb tendresa. Aquests cossos incorruptibles són una celebració de la diversitat, la improbabilitat, l’ambigüitat, allò androgin, allò no-binari. Una declaració d’amor feminista, queer i antiracista.

INSTITUT FRANCÈS   Del 4 al 30 de juny  Inauguració el 4 a les 18h, i després de 10h a 14h i de 15h a 20h  Entrada gratuïta

INSTITUT FRANCÈS

Del 4 al 30 de juny

de 10h a 14h i de 15h a 20h

Entrada gratuïta

Descompte per al públic del FIRE!!, de l’1 al 6 de juny

Ocaña, reina de Las Ramblas

Espectacle Ocaña, reina de Las Ramblas

Ocaña, reina de Las Ramblas, després d’haver rebut els Premis de la Crítica 2019 al millor musical i al millor intèrpret de musical. De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez i de la guitarra de Marc Sambola, la dramatúrgia de Marc Rosich ret homenatge al controvertit personatge en un recital teatralitzat a ritme de copla. Les paraules en primera persona del carismàtic pintor naïf es combinen amb la interpretació virtuosa de clàssics com Tatuaje, Ojos verdes, Y sin embargo te quiero o La niña de fuego. Vázquez es transforma davant els ulls de l’espectador, es posa en la pell de l’artista i, sota la seva màscara, repassa els capítols més importants de la seva arrauxada vida i també de la seva tràgica mort.

TEATRE CONDAL, Paral·lel, 91  de l’1 al 6 de juny 20h  Descompte especial del 20% per al públic del FIRE!! a totes les funcions de l’1 al 6 de juny. Comprant l’entrada al web del Teatre Condal, desprès de triar les butaques, seleccioneu a “Tipus d’entrada” la opció “Entrada Mostra Fire” i, en el procés de compra, només haureu d’introduir el codi promocional MOSTRAFIRE, en majúscules.

TEATRE CONDAL, Paral·lel, 91

DIM 4 de juny

Funció especial per al públic del FIRE!! amb un descompte, introduint simplement el codi promocional comprant l’entrada al web del Teatre Condal.

Funció amb descompte DIM 9/06 : 19h

On n'a jamais vu une danseuse étoile noire à l'Opéra de Paris

Espectacle On n’a jamais vu une danseuse étoile noire à l’Opéra de Paris [Mai s’ha vist una primera ballarina negra a l’Òpera de París]

… Òpera de París. Quatre ballarins i un músic polifacètics interpreten un text contundent de Rémi Bénichou, amb una dramatúrgia espanyola de Santiago Congote. Les paraules són incisives, l’humor mordaç, els cossos compromesos, capaços de passar de la cançó al text, de la dansa al teatre. En aquesta cerimònia joiosa, Faizal Zeghoudi lluita contra totes les formes de discriminació i reacciona a la seva manera, humanista i plena de burla, a un debat tan present en l’actualitat. Tres paraules descriuen aquesta creació: colonialisme, homofòbia, orientalisme.

INSTITUT FRANCÈS   9 de juny  19h  Descompte per al públic del FIRE!!

INSTITUT FRANCÈS

9 de juny

Descompte per al públic del FIRE!!