Obrim convocatòria del FIRE!! LAB2

Publicat el: 15 febrer, 2022
Obrim convocatòria per a la segona edició del FIRE!! LAB. L’espai per a la creació de cinema LGBTI que tendra lloc de 14 al 16 de juny de 2022, en el marc del festival FIRE!!
El Laboratori està dirigit a realitzadors/as audiovisuals residents a Espanya, majors de 18 anys d’edat, que comptin amb un projecte de llargmetratge documental o de ficció en estat de desenvolupament, amb almenys una primera versió de guió i un dossier de projecte a presentar.
El FIRE!! LAB busca fomentar la discussió i la formació sobre la producció i comercialització de pel·lícules nacionals de temàtica LGBTI i fer costat als i les guionistes, directors i productors audiovisuals en la realització de les seves obres d’aquesta temàtica en l’etapa inicial del procés cinematogràfic. A més, els participants podran optar als premis que atorguen els col·laboradors com aDama, The Filmarket Hub i La Casa del Cinema.La convocatòria del FIRE!! LAB estarà oberta fins al 25 de març de 2022. Per a consultar les bases i inscripció > aquí

Qualsevol consulta ha d’enviar-se a: industria@motrafire.com