Un rubio

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Títol: Un rubio
Direcció: Marco Berger
Intèrprets: Gastón Re, Alfonso Barón, Malena Irusta, Ailin Salas, Charly Velasco
Producció: Universidad del Cine
Distribució: Wild Star Sales
Gènere: Drama romàntic
Durada: 108’
País: Argentina
Any: 2019

Festivals: Barcelona (FIRE!!, LGBT), Brussel·les (Pink Screen, LGBT), Buenos Aires (Asterisco, LGBT), Chicago (Reeling, LGBT), Copenhaguen (MIX, LGBT), Estambul, Guadalajara, Kiev (Molodist), L’Havana, Melbourne (LGBT), Miami (Outshine, LGBT), París (Chéries, chéris, LGBT), San Sebastián, Sydney (Mardi Gras, LGBT), Taiwan (LGBT)

El Juan, jove i faldiller, viu als suburbis de Buenos Aires. Ha de trobar ràpidament un company de pis perquè el seu germà se n’ha anat. Entra a viure amb ell el Gabriel, un company de feina tranquil, ben plantat i… ros. Vidu des de fa poc, està lluitant per mantenir la seva filla encara petita. Tímid i reservat, el Gabo intenta no fer cas de les mirades carregades de sentit del Juan ni del frec de les seves mans. Amb totes les noies maques que entren i surten de la seva habitació, la seva “virilitat” no sembla qüestionable. No obstant això, l’atracció entre els dos homes és innegable i el que comença com una cosa purament sexual i fàcil, en viure ja junts, es converteix aviat en una fascinant relació de tendresa i intimitat, tan dolça com punyent.

Tota l’obra de Marc Berger (Plan B; Hawaii; Taekwondo) es basa en l’observació de l’erotisme tàcit que existeix en les relacions entre els homes. Aquí, el director explora un territori nou per oferir-nos la seva pel·lícula més directa, apassionada, segura i sincera: un drama sexy, consumit a foc lent, que ret un homenatge potent al magnetisme de la mirada masculina homosexual.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept