Taekwondo

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Títol: Taekwondo
Direcció: Marco Berger, Martín Farina
Intèrprets: Gabriel Epstein, Lucas Papa, Nicolás Barsoff, Francisco Bertín, Arturo Frutos, Andrés Gavaldá
Producció: Oh My Gomez! Films
Distribució: Outplay Films
Gènere: Drama
Durada: 105’
País: Argentina
Any: 2016

Festivals: Atlanta (Out on Film, LGBT), Barcelona (FIRE!!, LGBT), Buenos Aires, Chicago (Reeling, LGBT), Copenhaguen (MIX, LGBT), Kiev (Molodist), Guadalajara, Hong Kong (LGBT), L’Havana, Lisboa (cinema queer), Londres (BFI), Madrid (LesGaiCineMad, LGBT), París (Marais), Santo Domingo (OutFest , LGBT), São Paulo (MIX, LGBT), Sydney (Mardi Gras, LGBT), Torí (Lovers, LGBT)

En una bonica casa de camp de Buenos Aires, el Fernando passa uns dies de vacances amb els seus col·legues. Sense treball, sense responsabilitats i sense núvies, es relaxen a la piscina i expliquen històries de conquestes fumant porros. Fan pinya perquè es coneixen tots des de fa anys, però aquest cop el Fernando ha portat el Germán, un amic de la seva classe de taekwondo. Mentre s’acaben els dies d’estiu i mandra, el Fernando i el Germán connecten cada vegada més i els límits de la seva relació comencen a desdibuixar-se.

En aquesta veritable obra mestra feta amb la tensió de l’atreviment encara latent, el perllongat joc de l’espera és saturat de matisos preciosos, excitants i commovedorament dolços. Marco Berger i Martín Farina exploren l’homoerotisme d’aquest univers de nois, detenint-se en els cossos mig nus amb una nostàlgia i una indolència desacomplexades.