Something must break

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

Del 8 al 18 de juny

Títol: Something must break (Nånting måste gå sönder)
Direcció: Ester Martin Bergsmark
Intèrprets: Saga Becker, Iggy Malmborg, Shima Niavarani
Producció: Garagefilm
Distribució: Filmin
Gènere: Drama
Durada: 81’
País: Suècia
Any: 2014
VO en suec. Subtítols en espanyol

Festivals: ​​Brno (LGTBI), Chicago, Göteborg, Copenhaguen, Cracòvia (cinema independent), Estocolm, Guadalajara, Hong Kong, Karlovy Vary, Lisboa (LGTBI), Londres, Los Angeles (LGTBI), Madrid (LGTBI), Nova York (Tribeca), Premis Guldbagge (Suècia), Rio de Janeiro, Rotterdam, San Francisco (LGTBI), Seattle, Sevilla (cinema europeu), Sidney, Torún (Polònia), Viena

Sebastià, un noi d’Estocolm d’una bellesa pertorbadora i andrògina, posa la seva vida en perill entre polígons industrials i descampats mantenint relacions sexuals amb desconeguts. Quan tot està a punt d’acabar molt malament, el rebel Andreas apareix i el salva in extremis. L’amor sorgeix de primeres entre aquestes dues personalitats fortes, que es llancen en una relació intensa i impulsiva. Els dos amants prenen la ciutat buida en ple estiu: robatoris al 7-Eleven, balls en terrats, banys furtius i nits eufòriques.

L’Andreas, però, no assumeix fàcilment la dimensió homosexual d’aquesta relació i, com diu la cançó de Joy Division que dóna títol al film, alguna cosa ha de trencar-se… El primer llargmetratge d’Ester Martin Bergsmark és un diamant en brut: bonic i tèrbol, delicat i salvatge, fràgil i implacable. En ella, com en els dos noms de Bergsmark, el masculí i el femení sempre entrellaçats llancen cadascun els seus centelleigs i segon com van les coses.