Chrissy Judy

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A l´Institut Francès:

DIU 11/06* ● 18h
DIU 18/06 ● 22h
*Sessió presentada pels directors del Americana Film Festival, Josep Maria Machado i Xavier Lezcano

Títol: Chrissy Judy
Direcció: Todd Flaherty
Intèrprets: Todd Flaherty, Wyatt Fenner, Joey Taranto, Kiyon Spencer, João Santos, James Tison
Producció: Undetectable Productions
Distribució: The Film Collaborative
Gènere: Comèdia dramàtica
Durada: 96’
País: EUA
Any: 2022
VO en anglès. Subtítols en espanyol i català

Festivals: Albuquerque (LGTBI), Atlanta (LGTBI), Austin (LGTBI), Bay City (EUA), Belfast (art queer), Chicago (LGTBI), Hamptons, Hong Kong (LGTBI), Edmonton (EUA, LGTBI), Fort Lauderdale (EUA, LGTBI), Londres (LGTBI), Los Ángeles (LGTBI), Melbourne (LGTBI), Miami (LGTBI), Nova York (LGTBI), Provincetown, Seattle (LGTBI), Sidney (LGTBI), Tel Aviv (LGTBI), Winston-Salem (EUA, LGTBI)

Estrena a Espanya

Tots tenim aquests típics amics que són un desastre però que adorem igual. Per al Chrissy, un noi en la trentena, el Judy n’és un: el seu millor amic, entranyable, sempre caòtic, una persona que faria qualsevol cosa per ell i que sempre es passa amb les copes. Fa molts anys que recorren junts l’ambient de Nova York, però el Judy està convençut que aquest és l’estiu en què el seu número de drag finalment triomfarà. No obstant això, les prioritats del Chrissy canvien sobtadament, cosa que obliga un Judy desil·lusionat a examinar de prop la seva trajectòria com a artista queer i redescobrir durant aquest procés el seu veritable jo.

Aquesta comèdia agredolça treu el cap a la part més fràgil de la cultura queer i examina les dificultats a què s’enfronten els homes homosexuals en la recerca de l’amor, l’acceptació i la identitat. En explorar aquest dolor universal que sorgeix quan s’allunya el teu millor amic, Chrissy Judy ens deixa amb aquesta pregunta: “Què fas quan la família que has triat ja no t’escull?”.