Regreso a Coronel Vallejos

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Títol: Regreso a Coronel Vallejos
Direcció: Carlos Castro
Intèrprets: Patricia Bargero, José Luis Chavarri, Raquel Piña, Leo Leiva, Manolo Rodríguez, José Carreiras, Felisa Pinto, Carlos Puig, Mempo Giardinelli, Graciela Goldchluk, i “les noies del té” Pochocha Formica, Blanca Pérez y Alicia Azparren
Producció: La Grulla Audiovisual
Distribució: Carlos Castro
Gènere: Documental
Durada: 71’
País: Argentina
Any: 2018

Festivals: Argentina (FICSUR, diferents ciutats), Buenos Aires (Asterisco, LGBT), Buenos Aires (documentals), Buenos Aires (ADN, documentals argentins), La Plata (cinema llatinoamericà), Lima, Pergamino (Argentina), Salta (Argentina, cinema argentí)

Estrena a Espanya

Coronel Vallejos és el nom del poble on el famós escriptor argentí Manuel Puig (autor de El beso de la mujer araña o Pubis angelical) desenvolupa la història de les seves novel·les La traición de Rita Hayworth i Boquitas pintadas. Puig, obertament gai des de la seva adolescència, va ser militant i un dels membres fundadors del “Frente de liberación homosexual”, el 1971. Vallejos és una postal agra de cada poble de la Pampa de Buenos Aires que Puig va retratar amb singular mestria, basat en rumors i veus que de noi va escoltar de la seva pròpia terra, General Villegas i que els seus habitants, segons sembla, mai li van perdonar. Potser per això l’escriptor mai va tornar-hi. No obstant això, Patricia Bargero, una dona lesionada que es desplaça en cadira de rodes, propietària d’un passat dolorós i enigmàtic i a qui diuen “la vídua de Puig”, construirà un pont entre el Vallejos-Villegas de Puig, intentant reconciliar el lloc amb l’escriptor.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept