Pushing Dead

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

del  DIJ 10/06
al  DIU 20/06

Títol: Pushing Dead
Direcció: Tom E. Brown
Intèrprets: Robin Weigert, Danny Glover, James Roday, Khandi Alexander, Tomn Riley
Producció: Bugsby Pictures, Chrismatic Film
Distribució: Shoreline Entertainment
Gènere: Comèdia dramàtica
Durada: 110’
País: EUA
Any: 2016
VO en anglès. Subtítols en espanyol

Festivals: Amsterdam (Roze Filmdagen, LGBT), Ashland (EUA, cinema independent), Austin, Bolonya (Gender Bender, LGBT), Calgary, Chicago, Londres (BFI Flare, LGBT), Los Ángeles (OutFest, LGBT), Madrid (LesGaiCineMad), Melbourne (LGBT), Palm Springs, Playa del Carmen (LGBT), Rochester (ImageOut, LGBT), San Diego, San Francisco (Frameline, LGBT), Seattle (LGBT)

Un escriptor nord-americà que conviu des de fa més de 20 anys amb el VIH diposita accidentalment en el seu compte un xec regal d’aniversari de 100 dòlars, i és eliminat automàticament del seu pla de salut per “excés d’ingressos”. En aquest sistema de seguretat social tan estrany, podrà enfrontar-se a una burocràcia desesperant o haurà d’ingressar 3.000 dòlars al mes per costejar-se els medicaments?

Tom I. Brown, escriptor i director de San Francisco, aconsegueix de manera subtil transformar el tema sempre dramàtic del VIH en una narrativa lleugera i fins i tot còmica amb uns personatges secundaris hilarants i tendres, tocant assumptes tan greus com la burocràcia del sistema de salut, la gentrificació de les ciutats o les tribulacions d’un supervivent del VIH. Un còctel efervescent i diferent que, a través de l’humor negre i amb una sensibilitat deliciosa, ens acaba parlant de l’amistat, la quotidianitat i la recerca de la felicitat.

Pel·lícula programada gràcies al suport del Consolat General dels Estats Units a Barcelona

Consulat dels Estats Units a Barcelona