Eismayer

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A l´Institut Francès:

DIJ 08/06 ● 20 h 

Títol: Eismayer
Direcció: David Wagner
Intèrprets: Gerhard Liebmann, Luka Dimić, Julia Koschitz, Anton Noori, Christopher Schärf, Karl Fischer
Producció: Golden Girls Film
Distribució: Surtsey Films
Gènere: Drama
Durada: 87’
País: Àustria
Any: 2022
VO en alemany. Subtítols en espanyol i català

Festivals: Amsterdam (LGTBI), Belgrad (LGTBI), Glasgow, Göteborg, Istanbul, Les Arcs, Nàpols, Palm Springs, Praga (LGTBI), Reykjavík, Saarbrücken (Max Ophüls, cinema germanòfon), Sidney, Tbilisi, Tessalònica, Venècia, Viena, Zurich

Estrena a España

El sergent major Eismayer és conegut i temut com l’oficial més dur de les forces armades d’Àustria, implacable amb els reclutes i indestructible en la seva disciplina, el seu ordre i la seva viril duresa. No obstant, quan comença a enamorar-se de Falak, un nou recluta que accepta sense cap vergonya la seva homosexualitat, la vida que Eismayer porta a l’armari trontolla. Per a un home com ell, estimar un altre home no pot coincidir amb la visió que té del soldat model. Triarà protegir la seva cuirassa de tipus rude per sobre de tot o podrà seguir el dictat del seu cor i el seu veritable desig?

Eismayer està inspirat en una història real. Aborda el tema de la imatge estereotipada de l’home i explora fins a quin punt l’orientació sexual s’associa automàticament amb certes convencions i els rols socials.