Brother to Brother

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

Del 8 al 18 de juny

Títol: Brother to Brother
Direcció: Rodney Evans
Intèrprets: Anthony Mackie, Larry Gilliard Junior, Daniel Sunjata
Producció: Miasma Films
Distribució: Wolfe
Gènere: Drama
Durada: 90’
País: EUA
Any: 2004
VO en anglès. Subtítols en espanyol

Festivals: Barcelona (FIRE!!), Berlín, Columbus (EE.UU., cinema afroamericà), Filadèlfia (LGTBI), Los Ángeles (LGTBI), Miami (LGTBI), Nova York (LGTBI), Nova York (Gotham, cinema independent), Nova York (LGTBI), Nova York (Tribeca), Panamà (LGTBI), San Francisco (LGTBI), Santa Mónica (Spirit Awards), Sundance

A través de l’enigmàtica presència de Bruce, un home ja gran i vagabund, el director de Brother to Brother ens mostra el món complex d’un grup d’intel·lectuals negres i homosexuals dels anys 20 a Nova York. Langston Hughes, Richard Bruce Nugent, Zora Neale Hurston y Wallace Thurman són alguns dels irreverents precursors de l’anomenat Harlem Renaissance, els quals van escriure les seves obres més reivindicatives i lúdiques a la revista FIRE!! a la qual la Mostra vol retre homenatge.

El nexe d’unió entre el passat i el present és la història del Perry Williams, un inconformista gai la vida del qual trontolla davant la incomprensió de la societat, el rebuig de la família i el desamor. Malgrat això, el descobriment de les subcultures artístiques dels anys 20, mentre treballa i estudia a Nova York, l’empeny a lluitar per les seves conviccions rebel·lant-se contra la mediocritat.