A Distant Place

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A l´Institut Francès:

DIS 17/06 ● 22 h

Títol: A Distant Place
Direcció: Park Kun-young
Intèrprets: Kang Gil Woo, Hong Kyung, Sang-hee Lee, Ki Joo-bon, Ki Do Young
Producció: Jeonju International Film Festival
Distribució: M Line
Gènere: Drama
Durada: 117’
País: Corea
Any: 2020
VO en coreà. Subtítols en espanyol, català i anglès

Festivals: Barcelona (cinema coreà), Copenhaguen (LGTBI), Estocolm (cinema queer), Florència (cinema coreà), Frankfurt (cinema coreà), Haifa, Incheon (Corea, cinema i migracions), Jeonju (Corea), Londres (LGTBI), Londres (cinema queer asiàtic), Los Ángeles (LGTBI), Madrid (cinema coreà), Miami (LGTBI), Milwaukee, Muju (Corea), París (cinema coreà), PyeongChang (Corea, cinema de pau), São Paulo (LGTBI), Seul (cinema independent), Seul (LGTBI), Tallin, Tòquio (LGTBI),Toronto (LGTBI)

Res no és el que sembla, quan un mira les coses des de lluny… Jin-woo resideix en un ranxo d’ovelles a Hwacheon i viu una vida aparentment tranquil·la i idíl·lica amb la seva neboda Seol. El propietari del ranxo, Joong-man, i la seva filla, Moon-kyeong, els tracten com si fossin la seva família. Un dia, l’amic de Jin-woo, Hyun-min, arriba al ranxo i revela que tots dos han estat amants des de fa molt de temps. Somien viure feliços amb Seol en aquest pacífic lloc. Tot i això, la visita d’Eun-young, germana bessona de Jin-woo i mare de Seol, provoca el conflicte.

Amb una direcció delicada i precisa que ens recordarà la Terra de Déu de Francis Lee, A Distant Place és un drama rural sobre l’amor prohibit entre dos homes i el rebuig consegüent de la seva comunitat.