Beware of Children

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

del DIJ 10/06
al DIU 20/06

Títol: Beware of Children (Barn)
Direcció: Dag Johan Haugerud
Intèrprets: Henriette Steenstrup, Jan Gunnar Røise, Thorbjørn Harr, Brynjar Åbel Bandlien, Andrea Bræin Hovig
Producció: Motlys
Distribució: Picture Tree International
Gènere: Drama
Durada: 157’
País: Noruega
Any: 2019
VO en noruec. Subtítols en espanyol i català

Festivals: Antalya (Golden Orange), Belgrad, Breslau (Polònia, New Horizons), Busan, Göteborg, Haifa, Haugesund (Noruega), Hèlsinki, Kiev (Molodist), Ljouwert (Noordelijk, Holanda), Lübeck (Nordic Days), Palma de Mallorca (Atlàntida), Riga, Seattle (Nordic Lights), Taiwan, Tessalònica, Tromsø (Noruega), Trondheim (Kosmorama, Noruega), Venecià, Victoria (Canadà), Vilnius, Zagreb

Estrena a Barcelona en sala

La Lykke, que té 13 anys i és filla d’un destacat polític laborista, colpeja i mata accidentalment un company de classe, el Jamie, fill d’un polític de dretes local, a un col·legi dels afores d’Oslo. La directora del centre, la Liv, és una idealista que, en contra de les seves creences polítiques, ha mantingut una relació secreta amb Karl Erik, el pare del Jamie. Quan ja no la poden continuar amagant, el seu entorn reacciona amb incredulitat. La Liv llavors ha de trobar la força per enfrontar-se a una comunitat en dificultat (on trobem, entre d’altres, el seu germà, que és gai) i a les seves pròpies emocions conflictives.

Com si fossin les aigües d’un corrent de ressaca, veiem com la comunitat es relaciona amb l’accident i les seves conseqüències. Com va poder passar això, com es pot continuar vivint després? Infància, culpa i responsabilitat: una pel·lícula impressionant que parla de totes aquestes coses amb una cura i un respecte sorprenents.