Monsoon

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

Al Institut Francès:

DIS 12/06 : 17h
DIV 18/06 : 22h

Títol: Monsoon
Direcció: Hong Khaou
Intèrprets: Henry Golding, Parker Sawyers, David Tran, Molly Harris
Producció: BloomerApp Media Production
Distribució: Protagonist Pictures
Gènere: Drama
Durada: 85’
País: Regne Unit
Any: 2019
VO en vietnamita i anglès. Subtítols en espanyol i català

Festivals: Atenes, Dublín (cinema d’Àsia de l’Est), Karlovy Vary, Londres (BFI Flare, LGBT), Los Ángeles (OutFest, LGBT), Nova York (NewFest, LGBT), Premis GLAAD (EUA), San Francisco (Frameline, LGBT), Seattle, Sundance, Taiwan (Golden Horse), Virginia (EUA)

Estrena a Espanya

El Kit, un jove britànic d’origen vietnamita, torna al seu país de naixement per primera vegada en més de 30 anys. Només en tenia vuit quan la seva família i ell van escapar de Saigon com a boat people durant la guerra entre Vietnam i els Estats Units. Sense estar familiaritzat amb el país ni parlar el seu idioma natiu, el Kit s’embarca en un viatge íntim des de Saigon fins a Hanoi a la recerca d’un lloc on escampar les cendres dels seus pares. Pel camí, va coneixent la família de la qual havia quedat separat i també s’enamora del Lewis, un nord-americà el pare del qual havia lluitat a la guerra. En el curs del seu viatge, el Kit comença a connectar per fi amb els records dels seus pares i amb les seves pròpies arrels.

Amb aquesta proesa visual i emocional, i gràcies a la magnífica interpretació d’Henry Golding, Hong Khaou segueix en la bella línia del seu debut a Sundance, Lilting, projectat al FIRE!! el 2015.

Pel·lícula precedida pel curt: