Un amor de verano

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

Del 8 al 18 de juny

Títol: Un amor de verano (La belle saison)
Direcció: Catherine Corsini
Intèrprets: Cécile de France, Izïa Higelin, Noémie Lvovsky
Producció: Chaz Productions
Distribució: Golem
Gènere: Comèdia dramàtica
Durada: 105’
País: França
Any: 2015
VO en francès. Subtítols en espanyol i català

Festivals: Busan, Copenhaguen (LGTBI), Göteborg, Haifa, Kiív (Molodist), Locarno, Los Angeles (LGTBI), Miami, Milà (LGTBI), Montclair (EUA), Morelia (Mèxic), Rio de Janeiro, San Francisco (LGTBI), Seattle, Toronto, Torún (Polònia), Tessalònica

1971: Delphine, filla de pagesos francesos, no vol perdre la seva vida entre les tasques de la terra i les nits de solitud. Emprèn un viatge al París revolucionari d’aquells anys per emancipar-se i deixar-se portar pel seu desig d’aprendre i ser lliure. La trobada amb la Carole, activista feminista que viu amb el Manuel, li canviarà la vida i li obrirà les portes no només del compromís polític, la determinació i l’alegria de viure sinó també les de l’amor.

Plantejada com una pel·lícula que retrata els moviment d’alliberament sexual, social, cultural i feminista dels anys setanta, La Belle saison resulta ser un bella història d’amor i desig, de llibertat, compromís i militància que desprèn una sensualitat i naturalitat amb què qualsevol pot identificar-se. Una joia que escapa a qualsevol etiqueta.