Tinta Bruta

Veure a FILMIN
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
BEST OF FIRE!!

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

del  DIJ 10/06
al  DIU 20/06

Veure el programa complet

Títol: Tinta bruta
Direcció: Filipe Matzembacher, Marcio Reolon
Intèrprets: Shico Menegat, Bruno Fernandes, Guega Peixoto
Producció: Avante Filmes
Distribució: M-appeal
Gènere: Drama
Durada: 120’
País: Brasil
Any: 2018
VO en portuguès. Subtítols en espanyol

Festivals: Atenes, Belgrad (Merlinka, LGBT), Berlín, Boston (Wicked Queer, LGBT), Chicago, Estocolm, Constança (Queergestreift, LGBT), Florida (OutShine, LGBT), Guadalajara, Kiev (Molodist), Lisboa (Queer), Londres (BFI Flare, LGBT), Los Ángeles (OutFest, LGBT), Madrid (LesGaiCineMad, LGBT), Quezón City, Rio de Janeiro, Torí (Lovers, LGBT)

Escrita i dirigida pel precoç duo brasiler Filipe Matzembacher i Marcio Reolon, Tinta bruta submergeix l’espectador en la turbulenta doble vida del Pedro, jove gai incòmode i desconcertant de dia i actor de càmera web sexualment provocatiu de nit. Només en la foscor de la seva habitació, ballant cobert de pintura fluorescent mentre milers d’estranys ho veuen gràcies a una càmera web, el Neonboy se sent fora de perill.

Els autors tenen molta cura d’allunyar-se de l’ombrívol fatalisme que caracteritza tantes històries sobre la maduresa i converteixen les gestes del Pedro en una bona forma d’acceptar la sexualitat davant l’aparent absència d’una comunitat queer que li doni suport, permetent almenys relacionar-se amb els altres a través de l’art. Una pel·lícula atmosfèrica, un retrat captivador del desafecte i la solitud i una coartada eròtica per exposar l’essència dels personatges a través d’imatges explícites i convincentment hipnòtiques. Tinta bruta va ser una de les pel·lícules més premiades en el circuit internacional el 2018.

Web oficial