Song Lang

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

del  DIJ 10/06
al  DIU 20/06

Títol: Song Lang
Direcció: Leon Le
Intèrprets: Lien Binh Phat, Isaac, Kieu Trinh, Thanh Tu
Producció: Créa TV
Distribució: Leon Le
Gènere: Ficció
Durada: 90’
País: Vietnam
Any: 2018

VO en vietnamita. Subtítols en espanyol i català

Festivals: Birmingham (Shout, LGBT), Budapest (Humen, LGBT), Filadèlfia (cinema americà asiàtic), Göteborg, Hanoi, Hawaii, Londres (cinema queer asiàtic), Los Ángeles (cinema asiàtic), Madrid (LesGaiCineMad), San Francisco (Frameline, LGBT), Seattle (cinema americà asiàtic), Talín (Black Night), Tel Aviv (LGBT), Tòquio, Varsòvia (Five Flavours, cinema asiàtic)

Saigon, dècada de 1980. Linh Phung és l’estrella d’una companyia itinerant de cai luong (òpera popular tradicional) i està molt endeutat amb un prestador anomenat Dung, El Llamp. Tot i no tenir aparentment res en comú, tots dos estableixen una relació jugant a un videojoc i descobreixen que tenen ments semblants i molts punts de connexió. Linh Phung sap que una vida ben viscuda és necessària per al seu art i el Dung anhela l’art per tornar a una vida més digna de ser viscuda. La història, arrelada en el fatalisme i la fatalitat, està inspirada en l’estructura narrativa clàssica de l’òpera vietnamita.

Nascut i criat a Saigon, Leon Li es va traslladar als Estats Units sent adolescent i és ballarí, cantant i actor. Song Lang, el seu primer llargmetratge, és ja un treball molt madur i una mostra de l’experiència personal del director amb l’actuació teatral i la sensibilitat visual, que va practicar durant anys com a fotògraf professional.