Levante

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A l´Institut Francès:

DIU 09/06 ● 16h
DIMe 12/06 ● 22h

Títol: Levante (Power Alley)
Direcció: Lillah Halla
Intèrprets: Ayomi Domenica, Loro Bardot, Grace Passô, Gláucia Vandeveld, Rômulo Braga, Larissa Siqueira
Producció: Arissas
Distribució: Reverso Films
Gènere: Drama
Durada: 99’
País: Brasil, França, Uruguai
Any: 2023
VO en portuguès. Subtítols en castellà i català

Festivals: Biarritz, Cannes, Copenhaguen (LGTBI), Equador (cinema feminista), Hamburg, l’Havana (cinema llatinoamericà), Huelva (cinema iberoamericà), Drets Humans (diferents ciutats), Kerala, Lisboa i Estoril, Londres, Montreal (nou cinema) , Palm Springs, París (LGTBI), Premi FIPRESCI, Rio de Janeiro, Rotterdam, São Paulo (LGTBI), Sydney (LGTBI), Tòquio, Valdivia

Estrena a Barcelona

La Sofia té disset anys i és una prometedora jugadora de voleibol del Brasil. Amb el seu equip de gènere fluid, és a punt de participar a un campionat que definirà el futur, un esdeveniment per al qual s’ha preparat sense parar des de fa mesos. Quan s’enfronta a un embaràs no desitjat, és veu obligada a buscar ajuda en un país on l’avortament està penalitzat en la majoria dels casos, i aleshores esdevé el blanc d’un grup fonamentalista, decidit a aturar-la a qualsevol preu. Afortunadament, ni la Sofia, ni el seu amorós pare, ni els seus lleials companys d’equip estan disposats a rendir-se a les creences cegues d’aquesta organització.

Portada per una banda sonora electrònica brillant i unes actuacions plenes de vida, Power Alley explora amb tots els ets i uts el tema dels drets reproductius femenins al Brasil i mostra les barreres molt reals per accedir a l’avortament en aquest país. Transmet també un poderós missatge sobre el valor de la amistat verdadera i la solidaritat LGBTI, en una situació a la qual moltes dones i noies acaben enfrontant-se soles.