Floating Skycrapers

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
Títol: Floating Skycrapers
Direcció: Tomasz Wasilewski
Intèrprets: Mateusz Banasiuk, Marta Nieradkiewicz, Bartosz Gelner, Katazyna Hermas
Producció: Alter Ego Pictures
Distribució: Films Boutique
Gènere: Drama
Durada: 93’
País: Polònia
Any: 2013

Festivals: Antalya (Golden Orange), Breslau (New Horizons, Polònia), Chicago, Copenhaguen (MIX, LGBT), Cluj-Napoca (Transilvània, Romania) Gant, Gdynia (Polònia), Guadalajara, Gijón, Hamburg, Karlovy Vary, Kazimierz Dolny (Two Riversides, Polònia), Kiev (Molodist), Londres, Miskolc (Jameson Cinefest, Hongria) Mont-real (Image + Nation, LGBT), Mont-real (nou cinema), Nueva York (Tribeca), San Francisco (Frameline), Torún (Camerimage, Polònia), Zurich

El Kuba és atleta, viu amb la seva xicota i se sent insatisfet amb la seva vida. La trobada amb el Michal, un jove desinhibit, el portarà a explorar la possibilitat d’una homosexualitat fins al moment reprimida. No obstant això, en aquesta recerca anirà perdent tot allò que estima. Es tracta d’una pel·lícula d’una força visual descarnada i contemporània, fosca i ombrívola, una joia d’estranya i amarga bellesa.

El director polonès Tomasz Wasilewski va presentar l’any passat en la competició East of the West del festival de Karlovy Vary el seu segon llargmetratge, Floating Skyscrapers, en la mateixa secció on dos anys abans s’havia fet amb el màxim guardó amb el seu debut, In a Bedroom. Aquest jove director, nascut el 1980, passa de l’univers femení del seu primer treball a un món totalment masculí a Floating Skyscrapers, una pel·lícula que mostra de manera descarnada la lluita d’un home per entendre la seva bisexualitat.