Eva + Candela

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

PROJECCIÓ/NS

A Filmin:

del  DIJ 10/06
al  DIU 20/06

Títol: Eva + Candela
Direcció: Ruth Caudeli
Intèrprets: Silvia Varón, Alejandra Lara, Roberto Cano, Luna Baxter, Cristina Warner, Carlos Carvajal
Producció: Ana Piñeres, Ovella Blava Films
Distribució: Shoreline
Gènere: Drama
Durada: 92’
País: Colòmbia, Espanya
Any: 2018
VO en espanyol

Festivals: Amsterdam (Roze Filmdagen, LGBT), Boston (cinema de dones), Boston (LGBT), Buenos Aires (Ventana Sur), Colònia (Homochrom, LGBT), Copenhaguen (MIX, LGBT), Kingston (ReelOut, LGBT), Guadalajara / Los Ángeles (Mèxic; WIP Latino), Los Angeles (OutFest, LGBT), Madrid (LesGaiCineMad), Màlaga, Miami (OutShine, LGBT), Milà (LGBT), Nova York (cinema latino), Nova York (NewFest, LGBT), Palma de Mallorca (Out!, LGBT), Palm Spring, París (Chéries-Chéris, LGBT), Saint-Étienne (França, Face-à-face, LGBT), Sao Paulo (MIX, LGBT), Sidney (Mardi Gras, LGBT), Taiwan (LGBT), Tampa Bay (LGBT), Toronto (cinema latino), Toulouse (Des images aux mots, LGBT)

No es estreno

Eva i Candela són dues dones que es troben mentre busquen un somni en comú. Aquest anhel que al principi les uneix i crea entre elles una relació plena d’amor, passió i seducció, acabarà allunyant-les lentament. Amb el cinema com a context, Eva + Candela teixeix la història de les dues dones a través de la vida en parella i la quotidianitat de la mateixa. El pas dels anys i el desgast de la il·lusió desdibuixaran els fonaments de la seva relació. No es tracta d’explicar aquí una simple història d’amor sinó de representar, i magistralment, la manera amb la qual l’amor va transformant-se.

Eva + Candela és l’òpera prima de la realitzadora espanyola Ruth Caudeli. Establerta a Colòmbia, allà ha fundat la productora Ovella Blava Films amb la qual es llança avui en aquest total esquinçament que, sense pudor i amb absoluta senzillesa i veritat, ens mostra els sentiments de qualsevol parella dels nostres dies, vistos des del gaudi de la primera trobada fins a la dificultat per mantenir aquest ardor.