NEWS
21.09.18
Convocatòria de pel·lícules per a l’edició 2019 de la mostra FIRE!!
Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2019 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o FestHome. Per a més informació...Convocatòria de pel·lícules per a l’edició 2019 de la mostra FIRE!!

Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2019 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o FestHome. Per a més informació sobre com fer-ho, descarrega't les bases de la convocatòria 2019 punxant > aquí.


25.06.18
Fathers i Dad is Pretty, als cinemes Girona
Tanquem la nostra edició del FIRE!! amb dues pel·lícules asiàtiques, als cinemes Girona! La tailandesa Fathers parlarà de la homoparentalitat, en un país encara reticent a concedir drets igualitaris a les parelles de mateix sexe (divendres 29)...Fathers i Dad is Pretty, als cinemes Girona

Tanquem la nostra edició del FIRE!! amb dues pel·lícules asiàtiques, als cinemes Girona! La tailandesa Fathers parlarà de la homoparentalitat, en un país encara reticent a concedir drets igualitaris a les parelles de mateix sexe (divendres 29). La comèdia Dad is Pretty evocarà amb humor del tema de la transsexualitat a Corea, on la comunitat LGBT, ja prou visible, segueix lluitant per a una millor reconeixement social i jurídic (dissabte 30). Fathers: Més info >aquí. Dad is Pretty: Més info >aquí.

21.06.18
White Nights: Canvi de data!
La sessió de FIRE!! de White Nights als Cinemes Giron prevista per al disapte 23 de juny es trasllada al dimarts 26 de juny al mateix espai i hora....White Nights: Canvi de data!

La sessió de FIRE!! de White Nights als Cinemes Giron prevista per al disapte 23 de juny es trasllada al dimarts 26 de juny al mateix espai i hora. Més info >aquí.

19.06.18
Mario a Santa Coloma de Gramenet
Dimecres 20, teniu una última oportunitat per veure Mario, història d'amor de dos joves jugadors de futbol professional, i una de les pel·lícules més apreciades durant les sessions a Barcelona!...Mario a Santa Coloma de Gramenet

Dimecres 20, teniu una última oportunitat per veure Mario, història d'amor de dos joves jugadors de futbol professional, i una de les pel·lícules més apreciades durant les sessions a Barcelona! Serà a les 18h a Santa Coloma i Gramenet, al Centre d'Art Can Sisteré. Més info >aquí.

19.06.18
Unveiled amb Amnistia Internacional i White Nights
La projecció de Unveiled, el divendres 22 als cinemes Girona, serà presentada per Amnistia Internacional, col·laborador del FIRE!! des de diversos anys. No us perdeu aquest esplèndid retrat de Maria Toorpakai...Unveiled amb Amnistia Internacional i White Nights

La projecció de Unveiled, el divendres 22 als cinemes Girona, serà presentada per Amnistia Internacional, col·laborador del FIRE!! des de diversos anys. No us perdeu aquest esplèndid retrat de Maria Toorpakai, jugadora d'esquaix professional del Pakistan que rebutja les opressives normes de gènere del seu país. Dimarts 26, ens quedem a Àsia amb la bellíssima pel·lícula índia White Night i la seva trama lèsbica, amb els meravellosos boscos de Attappadi com a teló de fons. Unveiled: Més info >aquí. White Night: Més info >aquí.

18.06.18
I els guanyadors són…
Aquí tens les pel·lícules guanyadores de l'edició 2018 del FIRE !!...I els guanyadors són…

Aquí tens les pel·lícules guanyadores de l'edició 2018 del FIRE !! Premis del públic:: - Millor llargmetratge: LOS MODERNOS - Millor documental: Ex aequo BIXA TRAVESTY i QUEERAMA // Premis de l'equip del Festival: - Millor llargmetratge: 1985 - Millor documental: GENDERBENDE - Millor curtmetratge: : WREN BOYS // Enhorabona a tots els guanyadors!

16.06.18
Eva + Candela: des de Colòmbia amb amor
Eva i Candela es coneixen, s'enamoren i es desenamoren, en aquest retrat brillant filmat per la directora espanyola Ruth Caudeli. No us perdeu aquest diumenge 17 aquesta pel·lícula bellíssima...Eva + Candela: des de Colòmbia amb amor

Eva i Candela es coneixen, s'enamoren i es desenamoren, en aquest retrat brillant filmat per la directora espanyola Ruth Caudeli. No us perdeu aquest diumenge 17 aquesta pel·lícula bellíssima, que comença ja el seu recorregut mundial per festivals! Més info >aquí.

15.06.18
1985 i Wren Boys, amb Sorcha Bacon
Si encara no has vist 1985, pel·lícula revelació d'aquesta edició, aquest és el teu moment! Dissabte 16, a les 22h30. I tindràs l'oportunitat de veure el no menys bo curtmetratge Wren Boys...1985 i Wren Boys, amb Sorcha Bacon

Si encara no has vist 1985, pel·lícula revelació d'aquesta edició, aquest és el teu moment! Dissabte 16, a les 22h30. I tindràs l'oportunitat de veure el no menys bo curtmetratge Wren Boys, en presència de la seva productora, la britànica Sorcha Bacon! 1985: Més info >aquí. Wren Boys: Més info >aquí.

14.06.18
"Cruzeiro Seixas" amb la directora Cláudia Rita Oliveira
De Portugal ens ve Cláudia Rita Oliveira, per presentar, el divendres 15, la seva pel·lícula Cruzeiro Seixas. As cartas do rei Artur, aquest apassionant documental sobre la vida i els amors de l'últim artista surrealista del país veí!..."Cruzeiro Seixas" amb la directora Cláudia Rita Oliveira

De Portugal ens ve Cláudia Rita Oliveira, per presentar, el divendres 15, la seva pel·lícula Cruzeiro Seixas. As cartas do rei Artur, aquest apassionant documental sobre la vida i els amors de l'últim artista surrealista del país veí! No perdeu aquesta gran ocasió, per (re)descobrir l'univers d'aquest gegant de les arts lusitanes. Més info >aquí.

14.06.18
Col·laboració amb QLit, el Festival de Literatura Queer de Barcelona
El FIRE!! col·labora amb QLit, el Festival de literatura Queer de Barcelona! Divendres 15, el poeta i novel·lista Joan Duran presentarà Obscuro Barroco i el dissabte 16 l'escriptor Carles Rebassa presentarà Marvin ou la belle éducation...Col·laboració amb QLit, el Festival de Literatura Queer de Barcelona

El FIRE!! col·labora amb QLit, el Festival de literatura Queer de Barcelona! Divendres 15, el poeta i novel·lista Joan Duran presentarà Obscuro Barroco i el dissabte 16 l'escriptor Carles Rebassa presentarà Marvin ou la belle éducation. Cada un animarà una xerrada després de la projecció. Obscuro Barroco: Més info >aquí. Marvin ou la belle éducation: Més info >aquí.

13.06.18
La meva vida amb James Dean, amb la presència de Dominique Choisy!
El genial realitzador francès Dominique Choisy estarà present per presentar la seva nova i també genial pel·lícula, La meva vida amb James Dean...La meva vida amb James Dean, amb la presència de Dominique Choisy!

El genial realitzador francès Dominique Choisy estarà present per presentar la seva nova i també genial pel·lícula, La meva vida amb James Dean. No us perdeu aquesta comèdia mordaç, sarcàstica i irònica! Més info >aquí.

12.06.18
Mario i 1:54, per lluitar amb l'homofòbia en els esports
Aquest dimecres 13, després d'una sessió del Programa Educatiu dedicada a l'homofòbia en els esports, podreu veure Mario i 1:45, dues pel·lícules que cadascuna a la seva manera, denuncien l'homofòbia en l'esport...Mario i 1:54, per lluitar amb l'homofòbia en els esports

Aquest dimecres 13, després d'una sessió del Programa Educatiu dedicada a l'homofòbia en els esports, podreu veure Mario i 1:45, dues pel·lícules que cadascuna a la seva manera, denuncien l'homofòbia en l'esport. La primera, al món molt tancat del futbol professional, i la segona en un entorn més jove i escolar. Dos pel·liculons imprescindibles! Programa educatiu: Més info >aquí. Mario: Més info >aquí. 1:54: Més info >aquí.

11.06.18
They i Soy Álex, amb Itzuri Sánchez i Joss Manz
Dimarts 12, no us perdeu They, retrat de "J", que lluita per enfortir la seva identitat transsexual i s'enfronta a la decisió més important de la seva vida. La projecció començarà amb el curt Soy Álex...They i Soy Álex, amb Itzuri Sánchez i Joss Manz

Dimarts 12, no us perdeu They, retrat de "J", que lluita per enfortir la seva identitat transsexual i s'enfronta a la decisió més important de la seva vida. La projecció començarà amb el curt Soy Álex de Itzuri Sánchez i Joss Manz, que estaran presents per presentar el seu treball, també centrat sobre la transsexualitat. They: Més info >aquí. Soy Álex: Més info >aquí.

10.06.18
Arrenca el programa educatiu, a l'Institut Francès!
Demà dilluns 11 comença el programa educatiu, per primera vegada a l'Institut Francès! Tres dies de projecció de curtmetratges i debats amb especialistes al voltant de tres temes...Arrenca el programa educatiu, a l'Institut Francès!

Demà dilluns 11 comença el programa educatiu, per primera vegada a l'Institut Francès! Tres dies de projecció de curtmetratges i debats amb especialistes al voltant de tres temes:VIH i seropositivitat, Identitat de gènere en joves i adolescents, i Esports i homofòbia. Más info >aquí.

9.06.18
FIRE!! EN GIRA: Canvi de data!!
la sessió de FIRE!! en Gira en Santa Coloma de Gramanet prevista per al dimecres 13 de juny es trasllada al dimecres 20 de juny en un nou espai. Serà a les 18.00h en el Centre d’Art Ca Sisteré.....FIRE!! EN GIRA: Canvi de data!!

la sessió de FIRE!! en Gira en Santa Coloma de Gramanet prevista per al dimecres 13 de juny es trasllada al dimecres 20 de juny en un nou espai. Serà a les 18.00h en el Centre d’Art Ca Sisteré. (Carrer Sant Carles s/n) de Santa Coloma i es projectarà la pel·lícula MARIO de Marcel Gisler. A la sessió estan convidats estudiants, educadors, pares i famílies!! No us ho perdeu…… Més info >aquí.

9.06.18
Los modernos, presentada per la seva directora, Marcela Matta!
La directora Marcela Matta ens ve d'Uruguai per presentar la seva extraordinària comèdia, Los Modernos! No us perdeu aquesta pel·lícula imprescindible...Los modernos, presentada per la seva directora, Marcela Matta!

La directora Marcela Matta ens ve d'Uruguai per presentar la seva extraordinària comèdia, Los Modernos! No us perdeu aquesta pel·lícula imprescindible, relat coral digne de les millors cintes de Woody Allen, amb un Montevideo enigmàtic en blanc i negre, com tela de fons. Més info >aquí.

9.06.18
Natalie.D, presentat per Angèle Béraud, el diumenge 10
La directora francesa Angèle Béraud estarà amb nosaltres el diumenge 10, a les 18h30, per presentar el seu curt d'animació,Natalie.D ...Natalie.D, presentat per Angèle Béraud, el diumenge 10

La directora francesa Angèle Béraud estarà amb nosaltres el diumenge 10, a les 18h30, per presentar el seu curt d'animació,Natalie.D, que es projectarà abansThe Book of Gabrielle! Més info >aquí.

9.06.18
Vine a fer el vermut amb el FIRE!! i la Casa Mariol!
Et convidem a xerrar amb els organizadors del FIRE!! amb un bon vermut i a bon preu, amb la col·laboració de la Casa Mariol! Vine a la la terraza del Instituto Francés...Vine a fer el vermut amb el FIRE!! i la Casa Mariol!

Et convidem a xerrar amb els organizadors del FIRE!! amb un bon vermut i a bon preu, amb la col·laboració de la Casa Mariol! Vine a la la terraza del Instituto Francés, per gaudir de l'estiu i dels amics, xerrar de pelis i passar-ho bé, bàsicament, abans de la primera sessió d'aquest dia (A cidade do futuro). Més info >aquí.

8.06.18
The Feels, presentat pels directors del Americana Film Festival
Dissabte 9 a les 22h45, la peli de cinema independent nord-americana The Feelsestarà presentada per Xavier Lezcano i Josep Maria Machado, directors de l’Americana Film Festival...The Feels, presentat pels directors del Americana Film Festival

Dissabte 9 a les 22h45, la peli de cinema independent nord-americana The Feels estarà presentada per Xavier Lezcano i Josep Maria Machado, directors de l’Americana Film Festival i amics del FIRE!! Una excel·lent oportunitat per xerrar de la gran riquesa del cinema LGBT actual i més creatiu als Estats Units. Més info >aquí.

8.06.18
FIRE!! en Curts als cinemes Girona, aquest dissabte!
Descobriu els curts més originals i artísticament sorprenents del FIRE!! 2018! Serà el dissabte 9 a les 18h i, enguany, en els Cinemes Girona...FIRE!! en Curts als cinemes Girona, aquest dissabte!

Descobriu els curts més originals i artísticament sorprenents del FIRE!! 2018! Serà el dissabte 9 a les 18h i, enguany, en els Cinemes Girona.De ficció, documentals, d'animació, musicals, per uns treballs alegres, introspectius o divertits, és a dir, tot això que pretén ser el FIRE!! Més info >aquí.

7.06.18
Mario, presentat per Marcel Gisler i Aaron Altaras
Marcel Gisler i Aaron Altaras, director i actor de Mario, presentaran la pel·lícula el dissabte 9 de juny, a les 20h30. Parlarem de l'homofòbia en el món del futbol masculí...Mario, presentat per Marcel Gisler i Aaron Altaras

Marcel Gisler i Aaron Altaras, director i actor de Mario, presentaran la pel·lícula el dissabte 9 de juny, a les 20h30. Parlarem de l'homofòbia en el món del futbol masculí: no us perdeu aquesta bona oportunitat de xerrar amb ells! Més info >aquí.

7.06.18
Marvin o la bella educación
No us perdeu la bellíssima història de Marvin, de mà de la famosa directora francesa Anne Fontaine i amb Isabelle Huppert en el paper de... Isabelle Huppert! Marvin escapa del seu poble per fugir de l'opressió familiar...Marvin o la bella educación

No us perdeu la bellíssima història de Marvin, de mà de la famosa directora francesa Anne Fontaine i amb Isabelle Huppert en el paper de... Isabelle Huppert! Marvin escapa del seu poble per fugir de l'opressió familiar; arribarà a ser la persona que vol ser a través de la creativitat, el teatre i gràcies al suport d'altres artistes... Projecció aquest divendres 8 de juny, a les 20h30. Més info >aquí.

4.06.18
Aquest dijous, inauguració de la Mostra FIRE!!
La Mostra FIRE!! s'inaugura ja aquest dijous! Serà amb la pel·lícula Love, Cecil que retrata la vida de l'inclassificable dissenyador, fotògraf i escritor...Aquest dijous, inauguració de la Mostra FIRE!!

La Mostra FIRE!! s'inaugura ja aquest dijous! Serà amb la pel·lícula Love, Cecil que retrata la vida de l'inclassificable dissenyador, fotògraf i escritor que va ser Cecil Beaton. Després de la projecció, esteu tots convidats al còctel d'obertura del festival. Més info >aquí.

3.06.18
Exposició de Thilleli Rahmoun, a l’Institut Francès
Durant el FIRE!! l'artista algeriana Thilleli Rahmoun ealitzarà una performance creativa. El seu art ens obliga a reflexionar per trencar barreres, treure'ns prejudicis, estendre ponts...Exposició de Thilleli Rahmoun, a l’Institut Francès

Durant el FIRE!! l'artista algeriana Thilleli Rahmoun ealitzarà una performance creativa. El seu art ens obliga a reflexionar per trencar barreres, treure'ns prejudicis, estendre ponts... Ella mateixa ho diu: “si un gegantesc bloc de ciment bloqueja el camí, crec que és millor escriure, pintar i dibuixar a sobre, en comptes d'intentar treure-ho d'allí. El resultat atrauria a prou persones com per pensar en conjunt sobre una solució. I llavors sí que hi hauria esperança”. Més info >aquí.

2.06.18
Commemorem els 20 anys de la Mostra FIRE!!
L'any 2015 la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbiá de Barcelona que organitza el Casal Lambda va celebrar la seva 20 edició i amb motiu de l'efemèride van tenir lloc diferents actes commemoratius....Commemorem els 20 anys de la Mostra FIRE!!

L'any 2015 la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbiá de Barcelona que organitza el Casal Lambda va celebrar la seva 20 edició i amb motiu de l'efemèride van tenir lloc diferents actes commemoratius. I ara arriba aquest nou document que ens parla de la Mostra des de l'edició número 11 fins a la seva 20 aniversari. Us convidem a gaudir d'aquest dossier digital, un reflex modern i actualitzat que repassa les últimes edicions de la Mostra FIRE!! Edició, textos i fotos de Javier Domínguez, Maquetació de Maria Pujol i Recerca de Hau Wu. Descarrega'l >aquí.

31.05.18
Els millors Curts del 2017: La Casa del Cinema on FIRE !!
¿T'has perdut els millors curts del FIRE!! 2017? Doncs allà els tens tots, el dilluns 4, a la Casa del Cine, a les 20h!...Els millors Curts del 2017: La Casa del Cinema on FIRE !!

T'has perdut els millors curts del FIRE!! 2017? Doncs allà els tens tots, el dilluns 4, a la Casa del Cine, a les 20h! Des de A Doll’s Eyes fins Harding and His Camera, passant per Cantando en las azoteas. Més info >aquí.

30.05.18
JOY - L'espot del FIRE!! ja està aquí
Tenim el plaer de presentar l'Espot de la 23º Mostra de cinema Gai i Lesbià FIRE!! dirigit per Juanma Carrillo. Sense por, sense etiquetes, ser un mateix sense pensar en el que pensin els altres...JOY - L'espot del FIRE!! ja està aquí

Tenim el plaer de presentar l'Espot de la 23º Mostra de cinema Gai i Lesbià FIRE!! dirigit per Juanma Carrillo. Sense por, sense etiquetes, ser un mateix sense pensar en el que pensin els altres. >aquí.

30.05.18
Queerama, aquest diumenge a La Puttanesca
Us convidem de nou a La Puttanesca! Aquest diumenge 3 de juny a les 22h a la fresca a la Plaça de la Filmoteca del Raval, i amb el genial documental Queerama...

Queerama, aquest diumenge a La Puttanesca

Us convidem de nou a La Puttanesca! Aquest diumenge 3 de juny a les 22h a la fresca a la Plaça de la Filmoteca del Raval, i amb el genial documental Queerama. A partir dels tresors de l'Institut Cinematogràfic Britànic, la pel·lícula recorre un segle de vides homosexuals, amb banda sonora de John Grant i Hercules & Love Affair. Més info >aquí.

29.05.18
El TransArtCabaret a l'Institut Francès, aquest dissabte!
Torna el TransArtCabaret aquest dissabte, 2 de juny, a l'Institut Francès! Serà a les 21h i, entre d’altres artistes, amb l'extraordinària cantant Jordan Gray...

El TransArtCabaret a l'Institut Francès, aquest dissabte!

Torna el TransArtCabaret aquest dissabte, 2 de juny, a l'Institut Francès! Serà a les 21h i, entre d’altres artistes, amb l'extraordinària cantant Jordan Gray! No et perdis l'energia desbordant de la guanyadora de "The Voice"! Més informació >aquí.

28.05.18
Comencen les activitats paral·leles del FIRE!!
Dijous 31 de maig: Master Class sobre gestió de festivals de cinema, impartida per Antoine Leonetti, codirector del FIRE!! (Casa del cinema, 19h)...

Comencen les activitats paral·leles del FIRE!!

Dijous 31 de maig: Master Class sobre gestió de festivals de cinema, impartida per Antoine Leonetti, codirector del FIRE!! (Casa del cinema, 19h). Més info >aquí. Divendres 1 de juny: Performance “SexoFicción”, de Ràdio Cavaret (Bar del Toro, 19h). Més info >aquí.

24.05.18

El nou Spot del FIRE !! està al caure

Un any més, comptem amb Juanma Carrillo en la direcció del Spot de la Mostra. Ningú sap plasmar tan bé l'essència del FIRE !! com ell. Us deixem unes imatges com a avançament del que vindrà aquí.

21.05.18
Inauguració del FIRE!! el 7 de juny. Apunta't ja la data!
Apunta-ho ja a la teva agenda: el FIRE!! s'inaugura el dijous 7 de juny, amb la pel·lícula Love, Cecil, que retrata la vida de l'inclassificable fotògraf, dissenyador i escriptor que va ser Cecil Beaton...

Inauguració del FIRE!! el 7 de juny. Apunta't ja la data!

Apunta-ho ja a la teva agenda: el FIRE!! s'inaugura el dijous 7 de juny, amb la pel·lícula Love, Cecil, que retrata la vida de l'inclassificable fotògraf, dissenyador i escriptor que va ser Cecil Beaton. Tota la informació de la inauguració en aquesta tarjeta, o bé aquí. Mira també la descripció de la pel·lícula aquí.

16.04.18
FESTA DE PRESENTACIÓ DE LA imatge gràfica 2018
3 de maig: festa de presentació de la imatge gràfica del FIRE!! 2018, al Museu d'Història de Catalunya, a les 20h.
> COMPRAR ENTRADES


Actuació en directe d'Evripidis and His Tragedies i dels XIP and XIC DJs...

FESTA DE PRESENTACIÓ DE LA imatge gràfica FIRE!!2018

3 de maig: festa de presentació de la imatge gràfica del FIRE!! 2018, al Museu d'Història de Catalunya, a les 20h.
Actuació en directe d'Evripidis and His Tragedies i dels XIP and XIC DJs.
Cervesa gentilesa de Moritz.

> COMPRAR ENTRADES

20.10.17
CONVOCATÒRIA DE PEL·LÍCULES PER A L’EDICIÓ 2018 DE LA MOSTRA FIRE!!
Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2018 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o Click for Festivals o FestHome. Para mès informació...

CONVOCATORIA DE PELÍCULAS PARA LA EDICIÓN 2018 DE LA MOSTRA FIRE!!

Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2018 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o Click for Festivals o FestHome. Para mès informació sobre com fer-ho, descarrega't les bases de la convocatòria 2018 punxant > aquí.


23.06.09
Alejandro Jodorowsky quema un armario en la inauguración del FIre!! 2009
PER INAUGURAR L'EDICIÓ 2009, LA MOSTRA FIRE!! I ALEJANDRO JODOROWSKY VAN CREMAR UN ARMARI DURANT LA NIT DE SANT JOAN
L'acte inaugural de la Mostra FIRE!! 2009 es va realitzar al Parc Joan Miró a les 10 de la nit de Sant Joan (23 de juny) i va comptar amb la inestimable presència d'Alejandro Jodorowsky que en un acte psicomàgic simbòlic,...
^