La Mostra
organitza
Tot és possible i tot està per fer. La Mostra de Cinema del Casal Lambda es fixa enguany més que mai en el procés de créixer i d’aprendre, en el descobriment de la pròpia identitat. Abordem la infància,... (Llegir +)


Emilio Ruiz
President del Casal Lambda

casal lambda

Casal Lambda mapa

Av. del Marquès de l’Argentera, 22
(08003) Barcelona

Tel. 933 195 550
Fax 933 103 035

mostra@lambdaweb.org
president
Emilio Ruiz
vicepresident
Jordi Samsó
secretari
Sergi Cubell
tresorer
Jordi Font
administrador
Aran Jiménez
vocals
Joan Jurado, Ramón Munt, Josep Maria Ricart, Francesc Ripoll.
Tot és possible i tot està per fer

La Mostra de Cinema del Casal Lambda es fixa enguany més que mai en el procés de créixer i d’aprendre, en el descobriment de la pròpia identitat. Abordem la infància, l’adolescència i la joventut des d’una mirada respectuosa, atenta, sensible i tendra. I ho volem fer en positiu.

És la teva vida! És tot una declaració d’intencions. Alegria per viure, per gaudir de cada moment, per estimar a qui vulguis, per fer allò que vols fer, per ser allò que vols ser. Miquel Martí i Pol ens regalava el vers “Tot és possible i tot està per fer”, un clam a la llibertat. I que ens remet també als anys de joventut, quan estem encara pensant què volem ser. I per què no, a tots aquells moments de la nostra vida en els quals necessitem mirar més enllà, per descobrir que podem escollir el camí i que som propietaris de la nostra vida.

Res li és aliè al Casal Lambda. Per això, en aquests moments difícils del nostre país on s’estan vulnerant drets com la llibertat d’expressió, de creació i de pensament, celebrem un nou FIRE!! com un espai de llibertat, on donem la benvinguda a tothom, pensi com pensi, sigui com sigui, perquè el respecte que demanem per al col·lectiu LGTBI el volem per a totes les persones, per a totes les opinions. Volem diàleg i exigim democràcia.

Un any més, el màxim reconeixement per a l’equip del FIRE!! i, en especial, al voluntariat del Casal, necessari i imprescindible.

No deixem mai de celebrar la vida. Alcem-nos, amb orgull. Celebrem la vida, mostrem l’alegria de viure i siguem genuïns, siguem el que volem ser, siguem autèntics i recordem les paraules d’Antonia San Juan a Todo sobre mi madre: “Costa molt ser autèntica... i una és més autèntica quan més s’assembla al que va somiar ser de si mateixa”.

Emilio Ruiz, President del Casal Lambda
^