La Mostra
equip
fire!!
La duresa del cartell d’enguany podria semblar excessiva per a alguns, però reflecteix la necessitat del FIRE!! de seguir agitant el vesper, de seguir movent les consciències per no relaxar-nos, .... (Llegir +)

Joako Ezpeleta,
Co-director Mostra FIRE!!
Joako Ezpeleta
Co-director
Co-fundador del Festival Internacional de Benicàssim, periodista i gestor cultural, director del programa de ràdio i televisió "Viaje a los Sueños Polares" durant anys i editor de la revista "Spiral". Actualment coordina i produeix exposicions i projectes culturals.
Gregorio Soria
imatge gràfica
Dissenyador gràfic i creador audiovisual, ha treballat majoritàriament en l'àmbit cultural, en especial per al mercat discogràfic, per al qual ha realitzat desenes de portades de disc. Entre els seus clients nacionals destaquen La Casa Azul, Elefant Records, Naïve, Rock de Lux, CD.Drome, 40 Principals, Stop Sida, etc., i ha treballat per a companyies al Japó, Noruega, França, Corea, Alemanya i el Regne Unit. Paral·lelament ha creat Annika, el seu propi segell discogràfic.
Vero Dos
DISSENY, PROGRAMACIÓ I IMATGE WEB
Comunicadora visual, cantant i performer. Porta endavant DOSVISUAL.COM, agencia de communicació visual, disseny gràfic, web i video.
Daniel Compte
COL·LABORACIONS
Graduat Superior en Mitjans de Comunicació, ha col·laborat en el món de la producció televisiva, radiofònica i teatral, en empreses com TV3-El Terrat, Rac1, Rac105, Grup Balaña i Ovideo TV. Des de fa ja alguns anys, exerceix tasques de comunicació, premsa, relacions públiques i producció en la companyia teatral La Cubana al mateix temps que col·labora de forma habitual amb diversos directors joves en la producció de curtmetratges cinematogràfics i webseries.
Carlos Custodio
COL·LABORACIONS
Llicenciat en dret. Productor d'esdeveniments, comunicador i agitador nocturn ocasional. Cinèfil i devorador de cultura i entreteniment. Good kisser.

Antoine Leonetti
co-DIRECTOR
Gestor cultural, Doctor en dret, cap de producció del festival de cinema i drets humans de Barcelona, col·laborador de la Fundació Valsáin per a la promoció dels valors democràtics. Autor d'estudis sobre dret a l'educació artística i col·laborador de la revista suïssa d'art "Art Passions".
Jessie Park i Rafael Sánchez
comunicació y premsa
Relacions públiques, dissenyadora i artista multidisciplinar. Creadora de Jin Sun Park, marca de joies i accessoris. Cofundadora de Circuit, esdeveniment de moda, art i música a Barcelona. Des de fa 5 anys dirigeix PARKDIVISION, agència de comunicació, premsa i relacions públiques. Moda, Bellesa, Artistes.
Jorge Vañó
coordinador curtmetratges
Llicenciat en comunicació audiovisual. Màster en realització cinematogràfica per l'ESCAC. Projecte de cineasta i guionista, actualment treballant de programador de continguts VOD (video on demand).
Jonás Torres
ajudant de comunicació y producció
Productor, llicenciat en comunicació audiovisual, fundador de l'agència de comunicació Play On Barcelona que dóna forma a diferents projectes audiovisuals de comunicació, organització d'esdeveniments i gestió de xarxes socials.
Erle Gutiérrez
SUPORT EN XARXES SOCIALS
Publicista castellonenca vivint a Barcelona. Amant de la música, els còmics i el cinema. Si trobés una porta al passat, viatjaria als 50, o als 80... depenent de la peli on voldria estar. En projecte: ser guionista.


agraïments
> Aida Bañeres, Mar Canet, Paloma Cordón, Daniel Compte, Ángel Corral, Carlos Custodio, Berta Fernández, Nori Furlan, Lola García, Francesc Gonzalo, Joan Manel Jubany, Xavier Lezcano, Josep María Machado, Ester Marquina, Carlos Mayor, Willy Melguizo, Alan Moore, Jorge Pérez, Bob Pop, Elie Saeigh, Adriana Ribas, Margarida Sala, Víctor Sastre, Antti Savinen..
> L’equip de voluntariat del Casal Lambda

> AMPGIL

> A tots els que hem pogut oblidar...
> A tots els espectadors que ens acompanyen cada any..

La duresa del cartell d’enguany podria semblar excessiva per a alguns, però reflecteix la necessitat del FIRE!! de seguir agitant el vesper, de seguir movent les consciències per no relaxar-nos, per no acomodar-nos en les nostres societats de consum i benestar, la qual cosa ens fa tancar el focus cap a “allò nostre”, allò que és local, que passa en el nostre petit món, sense adonar-nos que la gran majoria dels habitants del planeta no tenen les mínimes garanties dels seus drets com a éssers humans. I no parlem ja del col·lectiu LGTB, que suma a les seves circumstàncies pròpies l’estigma de moltes religions, polítiques reaccionàries i entorns sense cultura ni educació per entendre i respectar la diferència.

Sorprenentment, l’auge de corrents ultres en molts països d’Occident, sumat al retrocés social i en drets en societats no tan desenvolupades, en comptes d’un corrent solidari i de lluita està generant una tornada a l’individualisme més ferotge del campi qui pugui, a corrents ultranacionalistes de “protegir primer allò que és nostre” o al nihilisme burgès d’“a mi no això m’afecta”. Seguim sense entendre que la raça humana en la seva totalitat, cadascun dels seus individus, és un sol subjecte de dret, i que no hi ha fronteres, economies, sistemes polítics, confessions religioses ni ideologies que puguin justificar la discriminació ni la minva en la dignitat d’un ésser humà.

Així doncs, continuarem lluitant per la globalització dels drets humans, de tots els drets i per a tots els humans, sense distinció de raça, nacionalitat, gènere, sexe, condició social ni forma de pensar. Un sol ésser maltractat: una humanitat sense dignitat ni justícia.

Joako Ezpeleta, Co-director Mostra FIRE!!
^