NEWS
16.06.19
Palmarès del FIRE!! 2019
Premi del públic a millor llargmetratge per a Sauvage, de Camille Vidal-Naquet
Premi del públic a millor documental per a Now You Are a Woman, d'Alba Muñoz ...Palmarès del FIRE!! 2019

Premi del públic a millor llargmetratge per a Sauvage, de Camille Vidal-Naquet
Premi del públic a millor documental per a Now You Are a Woman, d'Alba Muñoz
Premi de l'equip del FIRE!! a millor llargmetratge per a L'Animale, de Katharina Mückstein
Premi de l'equip del FIRE!! a millor documental per a An Army of Lovers, d'Ingrid Ryberg
Premi de l'equip del FIRE!! a millor curtmetratge per a Nacho no conduce, d'Alejandro Marín
Fins l'any que ve!


15.06.19
El diumenge, Jorge Trujillo presentarà el curt "Darío" abans de “Enigma”
El curt Darío serà presentat aquest diumenge pel seu director, Jorge Trujillo! No us perdeu aquesta oportunitat, ni la de veure la increïble cinta Enigma...El diumenge, Jorge Trujillo presentarà el curt "Darío" abans de “Enigma”

El curt Darío serà presentat aquest diumenge pel seu director, Jorge Trujillo! No us perdeu aquesta oportunitat, ni la de veure la increïble cinta Enigma, del jove i aclamatísim director xilè Ignacio Juricic Merillán. Més info sobre Darío: aquí. y sobre Enigma aquí.


12.06.19
Darkroom i Alcobas blancas amb Gabriel Morán
Segona projecció de Darkroom, de Rosa von Praunheim, divendres 14, a les 16h! A més, aquest cop, el curtmetratge Alcobas blancas estarà presentat pel seu director, Gabriel Morán...Darkroom i Alcobas blancas amb Gabriel Morán

Segona projecció de Darkroom, de Rosa von Praunheim, divendres 14, a les 16h! A més, aquest cop, el curtmetratge Alcobas blancas estarà presentat pel seu director, Gabriel Morán. No t'ho perdis! Més info: aquí.


12.06.19
Diumenge 16 a les 20h, lliurament dels premis abans de "Riot"!
Diumenge a les 20h i abans de Riot, lliurament dels premis! Donarem a conèixer les pelis més votades pel públic - Millor Llargmetratge i Millor Documental - i els premis de l'equip del FIRE !!...Diumenge 16 a les 20h, lliurament dels premis abans de "Riot"!

Diumenge a les 20h i abans de Riot, lliurament dels premis! Donarem a conèixer les pelis més votades pel públic - Millor Llargmetratge i Millor Documental - i els premis de l'equip del FIRE !! - Millor Llargmetratge, Millor Documental i Millor Curtmetratge. El lliurament està patrocinat per OutTv, nova cadena de televisió LGTB a Espanya! El podeu trobar al link següent: aquí.


11.06.19
Segona sessió de curts al centre LGTBI
Si no havies pogut gaudir de la sessió de curts el dissabte 8, tens una altra oportunitat el dissabte 15, a les 18h, al Centre LGTBI! La sessió FIRE!! en curts és un programa molt especial de curts...Segona sessió de curts al centre LGTBI

Si no havies pogut gaudir de la sessió de curts el dissabte 8, tens una altra oportunitat el dissabte 15, a les 18h, al Centre LGTBI! La sessió FIRE!! en curts és un programa molt especial de curts estèticament contundents o que ens fan pensar; uns treballs alegres, introspectius o divertits. És a dir, tot això que pretén ser el FIRE !! Més info aquí.


10.06.19
Making Montgomery Clift i Nacho no conduce, amb Alejandro Marín
Dijous 13, a les 18 h, la projecció del fabulós documental Making Montgomery Clif estarà precedida per la projecció del curt Nacho no conduce amb Antonio Araque i Ingrid García-Jonsson. El director, Alejandro Marín, estarà amb nosaltres per presentar-lo...Making Montgomery Clift i Nacho no conduce, amb Alejandro Marín

Dijous 13, a les 18 h, la projecció del fabulós documental Making Montgomery Clif estarà precedida per la projecció del curt Nacho no conduce amb Antonio Araque i Ingrid García-Jonsson. El director, Alejandro Marín, estarà amb nosaltres per presentar-lo, i recollir les reaccions del públic!. Més info aquí.


08.06.19
Trobada amb Gerald Hayo i Alba Muñoz, de Now You are a Woman
Dilluns 10 a les 20h, teniu l'oportunitat de conèixer a Gerald Hayo i Alba MuñozAlba Muñoz, protagonista i directora del documental Now You Are a Woman. Gerald, activista LBQ de Kenya, és supervivent d'una de les pràctiques violentes més extremes contra les dones lesbianes...Trobada amb Gerald Hayo i Alba Muñoz, de Now You are a Woman

Dilluns 10 a les 20h, teniu l'oportunitat de conèixer a Gerald Hayo i Alba MuñozAlba Muñoz, protagonista i directora del documental Now You Are a Woman. Gerald, activista LBQ de Kenya, és supervivent d'una de les pràctiques violentes més extremes contra les dones lesbianes: la violació correctiva. Aquesta pel·lícula retrata la seva vida quotidiana com a activista a Mombasa, on viu i treballa amb la seva xicota Deedee. Una història sobre la supervivència, l'amor, i l'auge de les dones LBQ a l'Àfrica. Entrada gratuïta. Més info aquí.


07.06.19
Primer programa escolar al FIRE!!
Per primera vegada, el nostre programa educatiu serà escolar, amb dues sessions a les 10h del matí. Una de curts i espots el dimecres 12, i una altra amb el documental Out, de Denis Parrot dijous 13...Primer programa escolar al FIRE!!

Per primera vegada, el nostre programa educatiu serà escolar, amb dues sessions a les 10h del matí. Una de curts i espots el dimecres 12, i una altra amb el documental Out, de Denis Parrot dijous 13. Els col·legis i instituts es pot matricular trucant al Casal Lambda (93 319 5550). Més info aquí.


07.06.19
El diumenge 9, vine de vermut amb la Casa Mariol!
Et convidem a xerrar amb els organitzadors del FIRE!! amb un bon vermut i a bon preu, amb la col·laboració de la Casa Mariol! Vine a la terrassa de l'Institut Francès...El diumenge 9, vine de vermut amb la Casa Mariol!

Et convidem a xerrar amb els organitzadors del FIRE!! amb un bon vermut i a bon preu, amb la col·laboració de la Casa Mariol! Vine a la terrassa de l'Institut Francès, per gaudir de l'estiu i dels amics, xerrar de pelis i passar-ho bé, bàsicament, abans de la primera sessió d'aquest dia. Més info aquí.


05.06.19
Un dissabte de luxe amb Rosa Von Praunheim i Camille Vidal-Naquet!
Dissabte 8 a les 20 h, tindreu la sort de veure l'estrena mundial de Darkroom en presència del seu director, Rosa von Praunheim, i dels dos actors protagonistes! Així mateix, a les 22h, la molt esperada Sauvage serà presentada pel seu director, Camille Vidal-Naquet...Un dissabte de luxe amb Rosa Von Praunheim i Camille Vidal-Naquet!

Dissabte 8 a les 20 h, tindreu la sort de veure l'estrena mundial de Darkroom en presència del seu director, Rosa von Praunheim, i dels dos actors protagonistes! Així mateix, a les 22h, la molt esperada Sauvage serà presentada pel seu director, Camille Vidal-Naquet.No us perdeu aquest doblet de pel·lícules! Mes info sobre Darkroom aquí.
, i sobre Sauvage aquí.


03.06.19
Inaugurem el dijous 6 amb Kanarie!
Sud-àfrica, 1985. En un context d'apartheid, religió i guerra, seguim els passos de Johan Niemand a “Els Canaris”, el cor religiós i l'orquestra de la Força de Defensa Sud-africana...Inaugurem el dijous 6 amb Kanarie!

Sud-àfrica, 1985. En un context d'apartheid, religió i guerra, seguim els passos de Johan Niemand a “Els Canaris”, el cor religiós i l'orquestra de la Força de Defensa Sud-africana. Durant una gira, comença a sentir-se atret per un dels seus companys canaris, el que li farà qüestionar tot el que sabia sobre si mateix i el durà a enfrontar-se amb els seus superiors. Kanarie és una història d'amor. Una pel·lícula sobre com trobar-se a un mateix en un món d'opressió i uniformitat. Més info aquí.


01.06.19
Trobada amb el viatger i Youtuber Enrique Àlex
Enrique Àlex porta 3 anys viatjant amb el seu xicot al voltant del món i ho explica al seu canal Youtube, amb centenars de milers de seguidors. Enrique ho té clar: així s'aconsegueix lluitar contra els prejudicis i l'homofòbia!...Trobada amb el viatger i Youtuber Enrique Àlex

Enrique Àlex porta 3 anys viatjant amb el seu xicot al voltant del món i ho explica al seu canal Youtube, amb centenars de milers de seguidors. Enrique ho té clar: així s'aconsegueix lluitar contra els prejudicis i l'homofòbia! Ens ho mostrarà el dimarts 4 a l'espai "B The Travel Brand Xperience", amb la projecció de vídeos i una xerrada amb el públic sobre alguna cosa molt FIRE !!: el valor de l'eina vídeo per trencar barreres i lluitar contra les idees preconcebudes. Més info aquí.


25.05.19
El TransArtCabaret, a l’Espai Bonnemaison i amb dues sessions
Torna el TransArtCabaret, amb dues sessions, el dissabte 1 (20h) i el diumenge 2 de juny (18h) de juny, aquest cop, a l’Espai Francesca Bonnemaison!...El TransArtCabaret, a l’Espai Bonnemaison i amb dues sessions

Torna el TransArtCabaret, amb dues sessions, el dissabte 1 (20h) i el diumenge 2 de juny (18h) de juny, com sempre, amb artistes locals i internacionals i, aquest cop, a l’Espai Francesca Bonnemaison! Un espectacle per descobrir, promoure i celebrar la diversitat trans. Amb artistes com a Arid, Elena Sánchez, Eloi Martín, Elsa Ruiz, o Que no salga de aquí. I, naturalment, amb l’imprescindible i inenarrable Elga Von Fuster, com a presentadora... No t'ho pots perdre! Més info aquí.


21.09.18
Convocatòria de pel·lícules per a l’edició 2019 de la mostra FIRE!!
Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2019 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o FestHome. Per a més informació...Convocatòria de pel·lícules per a l’edició 2019 de la mostra FIRE!!

Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2019 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o FestHome. Per a més informació sobre com fer-ho, descarrega't les bases de la convocatòria 2019 punxant > aquí.


23.06.09
Alejandro Jodorowsky quema un armario en la inauguración del FIre!! 2009
PER INAUGURAR L'EDICIÓ 2009, LA MOSTRA FIRE!! I ALEJANDRO JODOROWSKY VAN CREMAR UN ARMARI DURANT LA NIT DE SANT JOAN
L'acte inaugural de la Mostra FIRE!! 2009 es va realitzar al Parc Joan Miró a les 10 de la nit de Sant Joan (23 de juny) i va comptar amb la inestimable presència d'Alejandro Jodorowsky que en un acte psicomàgic simbòlic,...
^